Kvalitetstips For Oppussingsprosjekter

Du kan vel si at jeg har vært involvert i oppussingsprosjekter ganske ofte i livet mitt. I dette øyeblikk min mann er ferdig gips i vår stue, og vil snart male den. Mens det er flott å se det ferdige produktet, kan prosessen være veldig rotete.

Når du pusser opp kjøkkenet, unngå flislagte tellere. Flislagte benkeplater er mindre sanitære enn granitt eller mock-stein benkeplater, fordi mat og andre forurensninger kan bygge opp i mellomrommene mellom flisene. Tile benkeplater kan også sprekke eller til og med knuse hvis en tung tallerken slippes på dem, i motsetning til benkeplater laget av mer moderne materialer.

En måte å senke strømregningen på er å installere en bevegelsessensor på utendørslysene. På denne måten kommer de lyse spotlights bare når noen er ute og trenger lyset, og deretter slår seg av når det ikke trengs, og sparer på energi. Også bevegelsesdetektor utendørs lys kan fungere som en avskrekkende mot tyveri.

Hvis du har tregulv og kjæledyr, vet du at det er nesten uunngåelig at en urinerende ulykke vil eller allerede har funnet sted. Det er en enkel løsning for å lagre tregulvet. Finn flekken på gulvet ditt og ta en flaske hydrogenperoksid. Sitt ved siden av flekken og begynn å helle peroksid på flekken sakte. Sørg for å utvise forsiktighet, fordi for mye peroksid kan skade gulvene dine og ha en negativ effekt. Hvis det brukes i de riktige dosene, vil peroksidet lette flekkens utseende.

Før du begynner ditt neste oppussingsprosjekt, ta deg tid til å vurdere den nåværende tilstanden i hjemmet ditt. Å gå gjennom boligen og finne ut hvilke prosjekter som er nødvendigheter, vil hjelpe deg med å planlegge tiden din og la deg være mer effektiv med arbeidet ditt. Eventuelle prosjekter som ikke umiddelbart er nødvendige, kan lagres for en senere dato.

Stygge innkjørsler og betong kan repareres uten å måtte bruke tid og penger til å erstatte dem. Betongraffinering har blitt et nytt alternativ for den sprukne oppkjørselen eller gangveien. De kan bruke en ny toppstrøk, flekker, avtrykksmønstre eller andre designelementer som vil gi hjemmet ditt et helt nytt utseende for mindre.

Hvis kjøkkenet ditt trenger en renovering som du ikke har råd til, bør du bare male skapene og erstatte hengslene. Du vil ikke ha gjort noen store funksjonelle endringer, men kjøkkenet ditt vil virke mye bedre og nyere. Utskifting av hengsler sikrer at skapdørene sitter godt i stedet for å henge opp, og den nye malingen vil lyse opp hele rommet.

Rengjøring av decanter kan gjøres ganske enkelt med følgende trinn. Fyll opp decanter med varmt vann halvveis og tilsett flere dråper oppvaskmiddel inni. Legg til to eller tre spiseskjeer med eddik og en kopp rå ris (spiller ingen rolle hvilken type). Snurr sammensetningen i decanter til den er ren. Den ris hjelper gni av overflødig skitt mens du virvler væsken.

Vi har et hjem som er over 100 år gammelt og oppdaterer det har vært en pågående prosess de siste fem årene. Vi har en ny spisestue, to nye bad og halvparten av et nytt kjøkken. Nylig installerte mannen min fire nye vinduer og satte ny ytterkledning på halvparten av huset. Jeg gleder meg til det hele skal gjøres!

HJEMMEOPPUSSINGSPROSJEKTIDEER

Leave Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *