Blog

Kvalitetstips For Oppussingsprosjekter

Du kan vel si at jeg har vært involvert i oppussingsprosjekter ganske ofte i livet mitt. I dette øyeblikk min mann er ferdig gips i vår stue, og vil snart male den. Mens det er flott å se det ferdige produktet, kan prosessen være veldig rotete.

Når du pusser opp kjøkkenet, unngå flislagte tellere. Flislagte benkeplater er mindre sanitære enn granitt eller mock-stein benkeplater, fordi mat og andre forurensninger kan bygge opp i mellomrommene mellom flisene. Tile benkeplater kan også sprekke eller til og med knuse hvis en tung tallerken slippes på dem, i motsetning til benkeplater laget av mer moderne materialer.

En måte å senke strømregningen på er å installere en bevegelsessensor på utendørslysene. På denne måten kommer de lyse spotlights bare når noen er ute og trenger lyset, og deretter slår seg av når det ikke trengs, og sparer på energi. Også bevegelsesdetektor utendørs lys kan fungere som en avskrekkende mot tyveri.

Hvis du har tregulv og kjæledyr, vet du at det er nesten uunngåelig at en urinerende ulykke vil eller allerede har funnet sted. Det er en enkel løsning for å lagre tregulvet. Finn flekken på gulvet ditt og ta en flaske hydrogenperoksid. Sitt ved siden av flekken og begynn å helle peroksid på flekken sakte. Sørg for å utvise forsiktighet, fordi for mye peroksid kan skade gulvene dine og ha en negativ effekt. Hvis det brukes i de riktige dosene, vil peroksidet lette flekkens utseende.

Før du begynner ditt neste oppussingsprosjekt, ta deg tid til å vurdere den nåværende tilstanden i hjemmet ditt. Å gå gjennom boligen og finne ut hvilke prosjekter som er nødvendigheter, vil hjelpe deg med å planlegge tiden din og la deg være mer effektiv med arbeidet ditt. Eventuelle prosjekter som ikke umiddelbart er nødvendige, kan lagres for en senere dato.

Stygge innkjørsler og betong kan repareres uten å måtte bruke tid og penger til å erstatte dem. Betongraffinering har blitt et nytt alternativ for den sprukne oppkjørselen eller gangveien. De kan bruke en ny toppstrøk, flekker, avtrykksmønstre eller andre designelementer som vil gi hjemmet ditt et helt nytt utseende for mindre.

Hvis kjøkkenet ditt trenger en renovering som du ikke har råd til, bør du bare male skapene og erstatte hengslene. Du vil ikke ha gjort noen store funksjonelle endringer, men kjøkkenet ditt vil virke mye bedre og nyere. Utskifting av hengsler sikrer at skapdørene sitter godt i stedet for å henge opp, og den nye malingen vil lyse opp hele rommet.

Rengjøring av decanter kan gjøres ganske enkelt med følgende trinn. Fyll opp decanter med varmt vann halvveis og tilsett flere dråper oppvaskmiddel inni. Legg til to eller tre spiseskjeer med eddik og en kopp rå ris (spiller ingen rolle hvilken type). Snurr sammensetningen i decanter til den er ren. Den ris hjelper gni av overflødig skitt mens du virvler væsken.

Vi har et hjem som er over 100 år gammelt og oppdaterer det har vært en pågående prosess de siste fem årene. Vi har en ny spisestue, to nye bad og halvparten av et nytt kjøkken. Nylig installerte mannen min fire nye vinduer og satte ny ytterkledning på halvparten av huset. Jeg gleder meg til det hele skal gjøres!

HJEMMEOPPUSSINGSPROSJEKTIDEER

Read More

Gode Råd Om Å Forbedre Ditt Hjem Smertefritt!

En av fordelene med boligeierskap er at du har muligheten til å bytte hus når ønsket treffer deg. Du kan spare penger hvis du jobber med disse prosjektene selv, selv om det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne, spesielt hvis du har begrenset erfaring. Denne artikkelen inneholder informasjon som er ment å veilede deg når du begynner forbedringsprosessen.

Hvis du varmer opp med vedovn, vil røyk føre til at veggene blir snusket, og du må male om oftere enn om du varmer opp med en ovn. Når du maler på nytt, er det verdt å tørke veggene og taket ned med en fuktig svamp for å fjerne så mye sot som mulig før du tar på deg et nytt strøk med maling.

En enkel måte å gjøre slitte møbler og oppjusterte gulv til å se ut som nye, er å legge til nye lysarmaturer. Det er mange stiler av lys som skaper en trøstende aura av lys. Mens du kanskje tror at det å legge til lys i rommet understreker urenheter, men gjestene vil bare legge merke til den lyse og muntre gløden i huset.

I stedet for å kjøpe plastbokser for oppbevaring under sengen, kjøp noen firkantede kurver. Kurver er en fin måte å lagre ting du trenger i løpet av dagen, mens du holder rommet ditt ryddig og pent. Plast ser ikke veldig bra ut, men bruk av kurver kan være et snev av profesjonalitet i ethvert miljø.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du ha en plan fra start til slutt på den tiltenkte forbedringen. Dette vil sikre at du holder deg innenfor budsjettet og at du fullfører det tiltenkte prosjektet uten at de emosjonelle faktorene er involvert. Det kan være åpenbart både for en potensiell kjøper og for lommeboken din hvis et husforbedringsprosjekt blir gjort opp mens du går.

Begynn dine oppussingsprosjekter på kjøkkenet, der eiere kan se opptil 500% avkastning på investeringen. For å gi rommet et friskt, rent utseende, mal skapene hvite og bytt ut maskinvaren. Fokuser også på benkene; hold deg borte fra fliser og kjøp granitt eller etterligningsstein.

Trapper kan være et flott tillegg til et hjem, men de kan også være farlige. Vurder å legge tepper på trappene dine for å forhindre ulykker. Å gå opp og ned trappene i sokker kan være en halsbrytende ulykke hvis man sklir på tretrappen. Prøv å se på forskjellige teppe- eller teppedesigner som kan se bra ut på trappene dine.

Avløp, takrenner og skorsteiner blir ofte oversett når du utfører oppdateringer og vedlikehold hvert år. Det er viktig å inspisere disse aspektene av hjemmet ditt for å sikre at de fungerer som de skal, og for å utføre nødvendige reparasjoner. Skorsteiner kan ta fyr hvis de ikke rengjøres regelmessig, og tette nedløp eller overfylte takrenner kan forårsake vannskader.

Selv om det er mye billigere å jobbe hjemme, kan det fort øke kostnadene å gjøre feil eller ikke ha motivasjon til å fullføre et prosjekt. Det er viktig å tenke gjennom hva du vil oppnå; denne artikkelen er ment å være et utgangspunkt for deg når du begynner å samle tankene dine om hva du vil gjøre.

Hjemmeoppussingsprosjektideer

Read More

Galvaniser Tankene Dine Med Gode Tips Til Forbedring Av Hjemmet

Å ha en kjære-gjør-liste kan gjøre det slik at du alltid venter på at noen andre skal fikse noe rundt huset ditt som du lett kan gjøre selv. Her er noen enkle tips til forbedring av hjemmet som til og med en nybegynner kan fullføre. Ta ansvar for hjemmet ditt, og gjør det som må gjøres selv.

Blekemiddel er et flott verktøy for rengjøring av toaletter. Lukten kan være dårlig, men bakterier vil bli eliminert og toalettene holder seg rene. Hvis du er veldig opptatt av lukten, kan du prøve duftende blekemiddel.

Barn har en tendens til å stikke fingrene der de ikke hører hjemme og berøre ting de ikke burde. Hvis du lar uttakene dine være avdekket, blir det sjansen for at barnet ditt får elektrisk støt. Du kan kjøpe små plastdeksler fra din lokale butikk for stikkontakter for å forhindre at barnet ditt når inn og blir sjokkert.

Kobberrør er det beste valget for forbedring av rørleggerarbeid, hvis pengene er tilgjengelige for det. Selv om det finnes trygge og effektive rørleggerarbeid i plast, mangler det fortsatt kobber, når det gjelder holdbarhet og pålitelighet. Alle rørleggere er kjent med kobber og har god erfaring med å jobbe med det. Kobber vil også matche eksisterende rørleggerarbeid av eldre hus som blir renovert.

Nesten alle byggematerialer som brukes til renoveringsprosjekter er utsatt for tyveri. Det er viktig å låse opp alle byggevarer om natten. Byggematerialer kan lagres trygt inne i hjemmet, forutsatt at låsbare dører og vinduer allerede er installert. Hvis huset ikke er sikkert, kan du i stedet leie eller lease en lagringsbeholder til bruk.

Start kjøkkenskapet ditt med topp skapene. Det vil gjøre det lettere for deg å komme pent og nær veggen, slik at du ikke trenger å strekke for å nå veggen for å sette skruene på plass. Du bør også begynne med hjørneskapet og stille resten av dem opp til det; men husk å bruke et nivå.

Hvis du skal gjøre hjemmeforbedringer for familiemedlemmer eller venner og ikke er forsikret for å gjøre reparasjonene, kan det være lurt å tenke lenge og hardt før du utfører reparasjonene. Du kan ikke se omfattende skader bak veggene, og du kan sette deg opp for en søksmål hvis du ikke er i stand til å fikse reparasjonen riktig etter at du har startet.

Et godt tips til forbedring av hjemmet du kan bruke til å selge huset ditt eller til og med forbedre hvordan det ser ut, er å legge til utvendig belysning. Enten du lyser opp oppkjørselen din eller bare verandaen din og / eller bak verandaen, gjør noe utvendig belysning på og rundt hjemmet en stor forskjell og gjør at hjemmet ditt skiller seg ut.

Du ser nå at noen oppgaver rundt huset kanskje ikke er så vanskelige som du opprinnelig trodde at de ville være. Med muligheten til å få utført oppgaver rundt i huset, kan du frigjøre litt tid til å tilbringe med din betydelige andre å ha det gøy eller bare ta det med ro og avslappende.

Hjemmeoppussingsprosjektideer

Read More